– Vi er så stolte over at 7-Eleven blir hovedpartner for Oslo Pride, sier markedssjef for 7-Eleven, Jan Yngve Holen.

– Vi vil med vårt engasjement si at vi feirer kjærligheten, og at vi står opp for menneskers like rettigheter – uansett kjønn, identitet, etnisitet eller tro. Vi mener at kjærligheten er grenseløs, sier Holen.

7-Eleven Norge følger nå eksemplet til 7- Eleven i både Sverige og Danmark, hvor kjeden allerede er hovedpartnere av Stockholm Pride og København Pride.
‒ Vårt bidrag vil gå til kulturproduksjon, og vi jobber også sammen om en rekke synlighetsprosjekter. I tillegg skal vi fargelegge alle våre butikker i Oslo og på Gardermoen med regnbuens farger under festivalen. Vi vil vise at vi feirer kjærligheten, og vi vil være med på festen, sier Holen.
‒ 7-Eleven i Norge arbeider aktivt mot diskriminering, intoleranse og fordommer. I tillegg til at vi samarbeider med Oslo Pride er vi hovedsamarbeidspartner til MOT, som jobber for å styrke ungdommers mot og bygge robuste og trygge ungdomsmiljø. Dette er saker som engasjerer oss, og hvor det er viktig og riktig for oss å bidra.

Oslo Pride går av stabelen fra 19.–28. juni i år og styreleder i Oslo Pride, Lars Arnesen, er glad for å ha en så stor partner.
‒ For oss betyr det mye at 7-eleven går inn som stolt partner. I bybildet blir det nå enda mer synlig og tydelig at Oslo Pride arrangeres enn tidligere. I tillegg gjør det oss i stand til å lage et sterkere og mer mangfoldig kulturprogram i Pride Park i Spikersuppa enn tidligere.

Mer info: oslopride.no