Bamsebar for alle

Bamseklubben får nå sin egen bar, der de kan boltre seg og klemme så mye de har lyst til. Trappa pub, som bokstavelig talt ligger midt i trappa ved César Bar, er åpen for alle.

Solstikk – Dávvet Bruun-Solbakk

Dávvet Bruun-Solbakk glemmer aldri samholdet og fellesskapet han opplevde på Sápmi Pride 2016. –Det gikk jo flere i prideparaden enn det gjør i 17. mai-toget i Kautokeino!

Solstikk – Intetskjønn

Intetskjønn tror at folk ville blitt overrasket over at en ikke-veggis i bandet fisker med mensblod på agnet. –Ellers er det det samme gamle, knuser patriarkatet og sånn.

Solstikk – Iselin Korslund

Standup-komiker Iselin Korslunds beste prideopplevelse er Leknes Pride, som ble holdt for første gang i år. Hun var der for å holde show, og fikk delta i paraden og en sofasamtale.

Skeiv Seminarrekke ved UiO

Til høsten starter Skeiv Seminarrekke ved UiO. Seminarene vil synliggjøre aktuell forskning og stimulere til akademisk og sosial nettverking blant folk som studerer eller forsker på skeiv tematikk.

Solstikk – Svein Skeid

Svein Skeid holdt på å svime av i varmen i paraden under årets Oslo Pride der han gikk i full BLUF læruniform med Muir cap, skinnskjorte, lærslips, lærvest, tung Langlitz politijakke, skinnbukser og høye boots med pisken stukket ned i støvelen.

Feirer kjønnsmangfoldet

Mandag 24. juli starter Skeiv Ungdoms Kjønnsmangfoldsleir. Kjønnsaktivist Luca Dalen Espseth er tilbake som gjestetaler og frivillig.

Nurejevs liv

Balletten «Nurejev» ble nylig tatt av plakaten på Bolsjoj-teateret i Moskva. Les historien om danseren og homo-ikonet Rudolf Nurejev og hans store kjærlighet, den danske danseren Erik Bruhn.

Solstikk – Rune Norum

Rune Norum jobber på Sommertoget til NRK i sommer og tar en liten roadtrip i Sentral-Europa med kjæresten sin.

Festivalsuksesser nordpå

Både Trænafestivalen med Træna Pride 6.-9. juli og Riddu Riđđu 12.-16. juli er nå til veis ende, og begge festivaler har vært suksesser, ifølge arrangørene selv.

Den rosa elefanten

Med en rosa plastelefant på slep drar fotokunstner Paulina Tamara ut på byen og tar polaroidbilder av folk. Lekedyret får fotoobjektene dandere som de vil.

Solstikk – Jim DeVille

Jim DeVille gleder seg til å kose seg på festivaler og drikke masse øl, når han ikke er på jobb på Elsker.

Solstikk – Tuva Syvertsen

Tuva fra Valkyrien sitterfor det meste inne i et bekmørkt øvingslokale i sommer. Innimellom spiller hun konserter og kjører båt - en nyinnkjøpt gammel plastsnekke.

«The L Word» får oppfølger

Etter at ryktene har svirret en stund har Showtime nå bekreftet at lesbeserien «The L Word» kommer tilbake, åtte år etter siste sesong.

Solstikk – Bow To Each Other

Gunhild Ramsay Kristoffersen og Megan Kovacs fra Bow To Each Other har kjøpt seg hus på landet og skal få besøk av familie og venner, skrive musikk, bade, og grille så mye som mulig.

Pride under overflaten

Utstillingen «Pride under ytan» tar for seg pride under havoverflaten og stiller spørsmål ved hvorfor noe ses på som naturlig og noe som unaturlig.