Tegneserie

Tegneserien «Hjertestopper» har også hatt suksess som Netflix-serie.

Ny bok i serien «Hjertestopper»

Nå er den femte tegneserieboka om forholdet mellom Charlie og Nick ute på norsk.

Publisert

FEMTE BOK i tegneserien «Hjertestopper» er nå ute på norsk. I første bok faller 15-åringen Charlie Spring for 16-åringen Nick Nelson. De har aldri snakket sammen før de en dag blir satt ved siden av hverandre i klasserommet. Nerden Charlie får følelser for skolelagets rugbystjerne, men har vanskelig for å tro at Nick kan falle for en som han. 

I andre bok er de blitt bestekompiser. Nick vet at Charlie er homofil, men Charlie er sikker på at Nick ikke er det. Verden går i knas den kvelden Charlie kysser Nick og Nick går sin vei. Har Charlie ødelagt alt? I tredje bok er de offisielt blitt kjærester. Nick har til og med fortalt mora at han er bifil. Men å komme ut av skapet er ikke noe som skjer bare én gang. Storebroren til Nick vet fortsatt ingenting, og så er det jo resten av vennegjengen. 

I fjerde bok begynner Charlie å bli klar for å si de tre små ordene: «Jeg elsker deg». Nick føler det samme, men han har mye å tenke på, og Charlie har en spiseforstyrrelse som blir stadig mer alvorlig. I bok nummer fem som kom ut i begynnelsen av mars i år, begynner de å bli klare for å ta forholdet enda et skritt videre. Men neste år skal Nick flytte for å studere. Kanskje han til og med velger et universitet langt unna… Hvordan skal det gå med forholdet deres da? 

«Hjertestopper»-serien handler om individualitet, lojalitet, skeiv kjærlighet og unge vennskap. Og alvoret utelates ikke. Charlies mentale utfordringer skaper tidvis trøbbel for den overtenkende og anspente tenåringen. Heldigvis møtes han med åpne armer hos både vennegjengen og Nick.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS