Musikk

Det visuelle uttrykket til Gossip har alltid vært viktig, og det er det fortsatt. Fotografen er også kjent som artisten SSION.

Pønk, soul og streite privilegier

Gossips er ute med sitt syvende album «Real Power».

Publisert

DRØYE 23 ÅR etter at Gossip slapp debutalbumet «That's Not What I Heard», og tolv år etter deres forrige plate, «A Joyful Noise», er det egentlig litt vanskelig å vite hva man skal forvente fra det amerikanske bandet. 

Debutalbumet var pønk og opprør, og ga en pangintroduksjon til vokalist Beth Ditto. En av de mest karakteristiske stemmene og frontfigurene i rockehistorien. Lesbiske Beth Ditto ble nesten umiddelbart et ikon – både som frontfigur, soloartist, forfatter og skuespiller. 

Alle i bandet har nå passert 40, og det er jo klart det må være en viss forskjell på et album laget av 20-åringer og et laget av 40-åringer. For Ditto har det også vært både en skilsmisse og et giftemål i mellomtiden. Sexsymbolets nåværende partner, transmannen Ted Kwo, spiller også bass med bandet. 

Ditto har etter at forholdet ble kjent i 2018 følt på at streite privilegier har gjort seg gjeldende, til og med i den grad at når de går sammen på gata så er det øyeblikk der hun nesten kan glemme at hun er skeiv. 

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS