Startskuddet for by:Larm går torsdag 1. mars og Blikk nett gir deg en skeiv guide til konsertene.

Først og fremst bør du få med deg Intetskjønn som spiller på Revolver i Møllergata kl. 19.

Intetskjønn pryder omslaget på Blikks februarutgave og du kan lese stort intervju med bandet her: Intetskjønn er evig forbanna

Intetskjønn er aktuelle med EPen «Bög Life» og slapp nylig musikkvideoen «Mensen», som du kan se her:

Inteskjønn spiller to konserten under by:Larm: torsdag 1. mars kl. 19 på Revolver, Møllergata 32 og lørdag 3. mars kl. 22 på Mono, Pløens gate 4.

Queer og bråkete
På Blå kan du oppleve Yves Tumor, presentert av det britiske magasinet i:D.

Yves Tumor, fra Tennessee, USA, begynte å produsere musikk for å slippe unna de kjedelige og konservative omgivelsene han vokste opp i. Etter å ha flyktet/flyttet til Los Angeles møtte han rapperen og poeten Mykki Blanco og ga ut musikk på Blancos plateselskap Dogfood Music Group. Debutalbumet til Yves Tumor, «Serpent Music», kom ut på selskapet PAN i 2016 og mange bet seg merke i låta «Broke In», med gjesteartist Oxhy – en basstung låt som fant sin vei til undergrunnsklubber.

Yves Tumor er inspirert av en rekke musikere og artister, men kanskje mest av alt av Throbbing Gristle – bandet som er opphavet til musikksjangeren «Industrial music», bestående av legendene Genesis P. Orridge, Peter Sleazy Christopherson, Cosey Fanni Tutti og Chris Carter.

En konsert med Yves Tumor kan sammenlignes med Clive Barkers «Hellraiser», komplett med kjettinger, fetisjkostymer og ekstrem queerstøy. Kanskje ikke noe for de med svakt hjerte – men absolutt underholdende og utfordrende. Blikk nett anbefaler konserten på Blå i Brenneriveien 9c, torsdag 1. mars kl. 23.30 på det varmeste.

Mer info: by:Larm