Film

Når Marc spilt av Daniel Levy (t.v.) mister ektemannen Oliver (Luke Evans) kommer det frem at Oliver har holdt mye skjult for ham.

Et drama om sorg og vennskap

I filmen «Good Grief» stilles spørsmålet: Hvordan fortsette å leve etter at du har mistet din kjær. 

Publisert

«GOOD GRIEF» (2023) er et drama om sorg og vennskap, laget av Daniel Levy som mange vil kjenne fra hovedrollen som David Rose og som manusforfatter i sitcomen «Schitt's Creek». Serien ga Levy fire Emmy-priser, men den fikk han til å innse at han neste prosjekt skulle handle om en valgt familie: «Etter å ha skrevet 80 episoder om en biologisk familie, følte jeg meg tvunget til å fortelle en historie om en funnet familie og viktigheten av ekte vennskap».

I «Good Grief» har han hovedrollen som Marc. Filmen er hans debut som spillefilm- regissør. Den åpner med den årlige julefesten i London arrangert av Marc og ektemannen Oliver (Luke Evans), en berømt forfatter som har fått oppleve at bøker hans har blitt adaptert til en suksessrik verdensomspennende filmserie. Faktisk er han så etterspurt at han må forlate festen tidlig på kvelden på grunn av en boksignering i Paris. Ute på gata blir han drept i en ulykke, og fra vinduet kan Marc og gjestene se lyset fra ambulanse- og politibilene. 

Når du har flettet livet ditt sammen med en annens, hva skjer når de er borte? Når din kjære blir revet bort, hvordan kan du fortsette leve? Dette er spørsmål Marc nå blir konfrontert med. Men det virkelige sjokket kommer ett år etter Olivers død når Marc orker å åpne julebrevet han fikk fra ektemannen samme kveld han ble drept. Her tilstår Oliver utroskap og skriver at han ønsket å snakke om fremtiden deres. 

Marc oppdager senere at Oliver også hadde en leilighet i Paris, som han var på vei til for å møte kjæresten samme kvelden han døde. Hva skjer med sorgen når den kolliderer med svik? 

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS