I den varme nestekjærlighetens ånd ønsker jeg dere alle sammekjønnselskende en god påske.
Jeg håper parhytteturen blir ren idyll selv om minst tre av de tilstedeværende har ligget med hverandre og minst to av de tilstedeværende ikke vil vite om det.

Jeg håper lammesteken gourmethomoene har betalt det hvite i øyet for virkelig holder det den lover og er oppfostret på sjeldne viddeurter på en nut i Lofoten med saltsprøyten plaskende inn i det pelskledde og blingsende fjeset.

Jeg håper langrennslesbene får silkeføre og er glad for kort og praktisk sveis som ikke blir fet selv med fem dager uten dusj.

Jeg håper alle citysopere der ute har dekning på konto og nye vårsko på varm sentraleuropeisk asfalt.

Jeg håper alle pøntesjuke skruller, uavhengig av kjønn, er heite i det nye skiutstyret sitt.

Jeg håper menn som liker menn som liker fjell får full uttelling for høytiden og at den blir en lang cupidonovelle med hytte til hytte og ukjente kjekkaser som vrenger av seg svette superundertøytrøyer.

Jeg håper duppedingsdykene får begeistringen av å fanges i et ørlite snøras eller en snøstorm slik at de får bruk for det nye peileutstyret, satelittkommunikatoren eller overlevelsesposen.

Jeg håper alle eiere av Stork-inseminerte barn kan puste lettet ut i barneskibakken når de ser at de danske flatmarksgenene ikke har veltet det norskeste av det norske, og at podene er født med ski på beina.

Jeg håper bamseklubben møter mange hårete, danseglade og villige brumlebasser i tømmerkoier og dampende badstuer.

Jeg håper SLM-ere finner påskeegg på uventede steder og at lær og latex også kommer i festlig gult.

Jeg håper ingen dreper hverandre på påsketangokurs fordi kjønnsroller er oppløst og ingen vil la seg føre.

Jeg håper alle som har blitt hjemme, kjenner noen som har blitt hjemme, slik at de har noen å gå på Elsker, So, Metro, Fincken eller London med.

Jeg håper ingen graver seg ned i utide. Langtur er best i flokk og mer enn fem i løypa er en parade.