Westboro Baptist Church truer i pressemelding med å demonstrere i begravelsene til ofrene for terroraksjonen i Oslo og på Utøya.
Norge mangler ifølge Westboro Baptist Church en guddommelig og rettferdig stemme som kan tale imot den homoseksuelle understrømmen som fører Norges land ut i evig fortapelse. Kirken, som er bedre kjent under navnet God Hates Fags, skildrer hovedstaden Oslo som en by full av homobarer, festivaler og miljøer som støtter og oppfordrer menn og kvinner til å ha motbydelige følelser. I mai 2010 opprettet menigheten nettsiden God Hates Norway.

«Adopsjon er tillatt for alle homoseksuelle og hvis du spiller kortene riktig, vil myndighetene til og med hjelpe deg å finansiere det», skrev Westboro Baptist Church på nettsiden God Hates Norway og la til at den norske regjeringen er full av homoer og homovennlige representanter som, av personlige og grådige grunner, stiller seg bak homoagendaen.

Nå følger altså kirken opp med nok et angrep og truer med å komme til Norge for å demonstrere.

«Norge legaliserte homosex i 1972 og lot homser få gifte seg og adoptere barn i 2008. Trodde dere Gud ville lukke øynene for dette i all evighet? Nei! Han sendte en drapsmann», heter det i den nye pressemeldingen fra Westboro Baptist Church.

Kirken hevder at Gud formet terroristen Breivik og sendte han for å straffe Norge.

Det mangler ikke på eksempler når Westboro Baptist Church viser til hvordan Gud har vist sin vrede mot det homovennlige landet Norge. Kirken kan liste opp hendelser helt tilbake til 1350, der homoene får skylda for svartedauen. Kirken har også flere eksempler, som brannen i Ålesund 23. januar 1904. At det i 1899 døde 30 personer i Røvær-ulykken i Haugesund og 140 personer i Titran-ulykken i Trøndelag er også i følge menigheten klare tegn på Guds vrede over nordmenn.