Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Det er mulig Per Sundnes må veie opp for forrige ukes Lill Babs-konsert, i hvert fall skal han slå ihjel fire timer av fredagskvelden på Operaens gigantiske wagneroppsetning.
– Jeg elsker den nye operaen, og nå har de satt opp Wagners «Tannhäuser». Jeg synes at en kulturopplevelse ikke alltid trenger å være lettkjøpt og rett i åra. Jeg liker at det skal være litt motstand, og at det skal være litt vanskelig. Wagner er det tyngste innenfor opera, og jeg prøver hardt å forstå han. Det er større på alle måter, lengre og mer dramatisk. Wagnersolister er ofte de ypperste i klassen, så å få med seg dette, er klart et must. Strålende kritikker har de også fått.

–  Hva var din siste kulturopplevelse?
–  Jeg så Lill Babs sist uke. Jeg ble dratt med, men angrer ikke. Hun gir meg håp for framtida og alderdommen. I en alder av 72 kjører hun på og gir oss et fabuløst og skamløst show.