Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

I en offisiell melding på sin egen nettside kommer Ricky Martin ut av skapet som homofil.
«For noen måneder siden bestemte jeg meg for å skrive livshistorien min, et prosjekt jeg visste ville bringe meg nærmere et utrolig vendepunkt i livet mitt. Fra jeg skrev den første setningen var jeg sikker på at boka var verktøyet som skulle hjelpe meg med å frigjøre meg selv fra ting jeg har båret inni meg i lang tid. Ting som er for store til at jeg kan holde det inne. Ved å skrive om livet mitt, kom jeg veldig nær sannheten om meg selv. Og det er noe som er verdt å feire», skriver Ricky Martin på hjemmesiden.

 

Martin fortsetter med å skrive at han i alle år har fulgt råd fra gode venner om ikke å stå frem som homofil. Men nå vil han altså åpne opp.

«Dette er akkurat hva jeg trenger nå, spesielt fordi jeg er far til to nydelige gutter som er så fulle av liv, og som med sitt syn lærer meg nye saker og ting hver eneste dag. Å skulle fortsette å leve som jeg har gjort til i dag, ville være å skygge over gløden barna mine ble født med. Nok er nok. Dette må forandres. Dette var ikke ment å skje for 5 eller 10 år siden. Det skulle skje i dag. Dette er min dag, min tid og dette er mitt øyeblikk», skriver en følelsesladet Ricky Martin.

Han stiller selv spørsmål om hva dette vil bringe med seg, men at han ikke kan bekymre seg. Å komme ut offisielt på hjemmesiden mener Ricky Martin er et solid steg mot indre fred og en vital del av hans egen utvikling.

«Jeg er stolt over å si at jeg er en heldig homofil mann. Jeg er lykkelig over å være den jeg er», avslutter Ricky Martin.

Se også hjemmesiden til

Ricky Martin