Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Bloc Partys Kele Okereke satser alene med plata «The Boxer».
Bloc Party-vokalisten Kele Okereke var skeptisk til sin ferd ut av skapet, i hvert fall til og begynne med. Men han fant en styrke i tanken på å kunne inspirere og støtte andre som fortsatt lever i skapet. I et intervju med den engelske avisa Guardian fortalte han at hvis Bloc Partys musikk kan ha betydning for en ung person så er det bryet verdt.
«Det er vel den eneste grunnen til å stå frem, er det ikke? Og snakke til unge mennesker i den alderen de formes – og si noe som kan hjelpe dem til å forstå sine egne liv. Fjerne følelsen av isolasjon og fremmedgjøring som de kanskje har. Jeg tror det definitivt er … Noe jeg ville vært stolt av.»

Nå står Kele så støtt på egne ben at han prøver seg på en solokarriere. Plata «The Boxer» slippes 21. juni. Før den tid får fansen en smakebit av Keles nye sound med singelen «Tenderoni».