Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

I videoen «Foolin’» koser Devendra Banhart seg med en real lær-daddy.
Amerikanske Devendra Banhart er en artig skrue. Han sørget for å puste liv i hippie-idealene da han med bandet sitt inntok musikkscenen, og alt ble gjort med en herlig skeiv tvist. Det skal sies at den godeste Banhart er hetero. Men på samme tid mer queer enn de fleste skeive. Sin første spillejobb hadde han i et homobryllup i San Fransisco, og han bodde selv i byens homonabolag Castro mens han gikk på kunstskole.

Devendra Banharts siste singel er skeivere enn det meste han har gjort hittil. Videoen til «Foolin’» viser hipster hippien Banhart i bondage mens han blir «behandlet» av en svart og myndig lær-daddy. Det hele holder seg på den smakfulle siden, men vi kan ikke annet enn å advare om at videoen er NSFW (not safe for work) …