Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Du kan være med å bestemme hvem som fortjener tittelen «Årets æreshomo». Og hvem fortjener en Homofrydpris?

LLH Oslo og Akershus har startet jakten på årets æreshomo og nå vil juryen ha dine forslag på gode kandidater. Du kan også ha en finger med i spillet når det gjelder hvem som skal få årets homofrydpris.

Juryleder og nestleder i LLH Oslo og Akershus, Torunn Østli har fått oppgaven å velge ut de verdige kandidatene. I juryen sitter også Anette Trettebergstuen, som i 2009 ble kåret til årets æreshomo sammen med André Oktay Dahl, styremedlem i LLH OA, Tore Holte Follestad og Cecile Gauslaa fra Skeiv Ungdom.

I juryens beskrivelse heter det at æresprisen skal deles ut til en eller flere personer som på en utmerket måte har gjort en særskilt innsats for homofiles stilling i det norske samfunn.

Homofrydprisen skal gå til noen som har gjort seg fordelaktig bemerket i samfunnet og i mediene med støtte til homofile og lesbiske. Homofrydprisen har i årenes løp blitt tildelt en rekke personer og organisasjoner. 

Fristen for å sende inn forslag er 18. juni .

Forslag mailes til:torunn@llhoa.no