Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

I juni slipper Scissor Sisters plata «Night Works» og her får du en smakebit med singelen «Fire With Fire».
Scissor Sisters nye album «Night Works» slippes samtidig med verdens mange pride-feiringer i juni. I et intervju med Blikk forteller Babydaddy i Scissor Sisters om plata og vi møtte en entusiastisk og stolt artist.
– Det er vanskelig å ikke være mer entusiastisk over et nytt album enn de tidligere platene. Vi er veldig stolt av denne plata. Den har blitt et veldig konseptuelt og solid stykke musikk. Vi ville at det skulle bli en opplevelse og en reise, sier Babydaddy, men blir straks mer tilbakeholden når Blikk begynner å grave i konseptet.

– Det er et konsept, men jeg har ikke lyst å gi noen fasit, eller å ta bort det den enkelte lytter vil komme til å finne selv i plata. Men selve tittelen «Night Work» sier jo det meste, sier han og letter litt på sløret likevel.

– Det vi hadde i tankene da vi gikk i studio var nattelivet. Scissor Sisters har jo som gruppe gjort en karriere av å være nattarbeidere. Det finnes så mange mennesker som jobber og lever om natten, og det påvirker dem jo. Det er også mye hedonisme forbundet med visse deler av livet som eksisterer om natta. Det kan vi skrive under på. Det er mye moro, men også mange farer.

Scissor Sisters spiller på Oslo Live Festival på Kontraskjæret i Oslo torsdag 15. juli.

Les Blikks eksklusive intervju med Scissor Sisters i vårt Skeive dager-nummer, i salg fra 7. juni.