Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Det norske trashbandet Dobbermann & The Chiuauas skal opptre for partyklare svensker og tilreisende fra hele Europa under avslutningsfesten på Stockholm pride i morgen. 

Dobbermann er også kjent under sitt tidligere alias Baron von Bulldog og Blikk fikk ett kort, men ekslusivt intervju med mannen bak gummimasken midt opp i forberedelsene før morgendagens store
happening.

De fleste kjenner til Baron von Bulldog, men nå er du i gang med ett nytt prosjekt som du kaller Dobbermann & The Chiuauas. Kan du forklare nærmere hva alle disse hundeprosjektene dine går ut på?
-Det er ganske enkelt. Vi satt en vennegjeng på vorspiel og skulle på byen, så var det noen som spilte Vengaboys for å få opp stemningen. Det hele endte med at jeg knuste annlegget og skrek; Dette
kan vi gjøre faen så mye bedre! Og så var det igang. Uken etter hadde vi vårt første gig på Horse Meat Disco, med kun én låt på repertoaret, men det ble suksess.

Du bruker gummimaske og resten av bandet ser ut som en blanding av disco og s/m. Hvor viktig er image for dere?
-Jeg har selv jobbet som stylist for mange kjente artister så jeg vet at «Image is everything!» Grunnen til at jeg må bruke gummimaske er fordi jeg hatt ett ikke fullt så vellykket ansiktsløft, og de andre i bandet nekter å gå på scenen uten at jeg skjuler min rette identitet.

I morgen skal dere altså stå på scenen med ett stort publikum på avslutningsfesten til Stockholm  pride. Hvordan er det med nervene?
– Jeg rekker ikke å bli nervøs, jeg har fullt opp med å få kostymer og parykker på plass. Mine «korjenter» vil ha dobbelt så store afrohår og enda høyere hæler. De begynner å bli kravstore, så jeg funderer på å gi dem sparken hele gjengen.

Får vi se Dobbermann & The Chiuauas i Oslo i nærmeste framtid?
– Hvis vi overlever Stockholm og ikke blir sendt hjem i bodybags så har vi tenkt å opptre under Oslo Fashion Week og så skal vi gjøre en sjokkopptreden under Skeive Filmer. Men det er egentlig hemmelig.

Dobbermann & The Chiuauas featuring Fux opptrer med sin performance
«Nightclubbing» på klubben Blacklight i Kolingsborg i Stockholm på lørdag kveld.