Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Hans mange dop- og sexskandaler stopper ikke Glee-gjengen fra å hylle George Michael.
Den populære tv-serien Glee sjarmerer ikke bare publikum, men også de store stjernene. Madonna, som er kjent for å ha total kontroll over sin egen karriere og alt hun gjør, ga tillatelse til at Glee kunne lage en egen Madonna-episode. Nå ryktes det at Britney Spears også skal få en liknende hyllest, og det stopper ikke der.

Det er bekreftet at George Michael også får sin Glee-hyllest. Det er i tredje episode av den nye sesongen George Michaels låter skal tolkes av Glee-gjengen. Den nye sesongen vil rulle på amerikanske tv-skjermer fra 21. september.

George Michaels mange skandaler og notoriske omgang med narkotiske stoffer har ikke lagt noen demper på entusiasmen.
«Glee-produsentene håper å kunne introdusere en ny generasjon fans for musikken hans», heter det i en pressemelding og i forbindelse med Glees George Michael-spesial skal hitplata «Faith» fra 1987 relanseres.

Nyheten om Glee-hyllesten kom en måned etter at George Michael ble arrestert etter at han kræsjet bilen sin i en butikk. Artisten var på vei hjem en tidlig morgen etter å ha feiret Gay Pride i London.

Andre kjente navn som skal få sin Glee-spesial er også bekreftet. Susan Boyle skal få en julespesial, mens Beatles-legenden Paul McCartney skal hylles med en egen hitlåtspesial.

Glees skaper, Ryan Murphy, har bekreftet at McCartney skrev til han personlig og spurte om de ville bruke musikken hans i tv-serien.
«Jeg fikk noen fantastiske samleplater i posten fra Paul McCartney for noen uker siden. Jeg var sikker på at det var en bløff!»