Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

RadiOrakels skeive kulturmagasin Katt og Kompass søker etter en programleder som er ikke passer inn den heterofile boksen.

RadiOrakels kulturmagasin Katt og Kompass sendes hver torsdag 16-17 og tar for seg alt innenfor skeiv musikk, kultur og nasjonal og internasjonal politikk.

– Med andre ord er det et radioprogram som tar for seg alle sider av kjærlighet og livet for lesbiske, homofile, bifile, transpersoner og queers, sier redaktør Tiffany Morrell.

Som ny medarbeider i Katt og Kompass vil du jobbe både live i studio som programleder samt produsere innslag og reportasjer. I tillegg skal du booke gjester og holde deg oppdatert på hva som rører seg på den skeive fronten innenfor politikk, kultur og musikk.

– Om man er helt fersk tilbyr vi både journalistkurs og teknikerkurs, så det er ingen krav at man må ha radioerfaring fra før. Men det er en fordel at man har lyst å jobbe med radio og informere om hva som skjer av skeive ting, sier Morell.

RadiOrakel er en av Norges eldste lokalradiostasjoner og verdens første kvinneradio. Siden oppstarten i 1982 har de gitt opplæring til 1600 mennesker og mange fremstår som mediepersonligheter i dagens mediebilde.

– Det er absolutt en fin plass å starte karrieren sin for de som har ambisjoner i radioverdenen, men også bare om man er interessert i å lære noe nytt, påpeker Morell.

Hun kan vise til flere mediepersonligheter som har startet sin karriere i RadiOrakel. Signy Fardal, Rita Westvik, Nina Stensrud Martin, Espen Thoresen, Hank von Helvete og Christine Koht har alle startet sin karriere på RadiOrakel.

– Det er veldig åpent for å finne sin egen stemme hos oss. Vi er opptatte av å gi medarbeiderne mye spillerom og mulighet til å leke med forskjellige ideer. Jeg tror det er mye av årsaken til at vi har fått frem så mange gode radiopersonligheter, sier Morrell til Blikk Nett.

Se radiorakel.no for mer info om radiokanelen. For informasjon eller spørsmål om stillingen ta kontakt med redaktør Tiffany Morell på e-post redaktor@radiorakel.no.