Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

En torsdag i måneden inviterer utestedet Revolver til en aften med skeiv og vindskeiv pop i kjelleren.

Med sitt nye klubbkonsept Indieseksuell forsøker Øyvind Rones og Kjetil Sandlund å dra i gang et tilbud til skeive som ønsker et alternativ til de stereotype homoklubbene i byen.

– Oslo har lenge manglet et alternativ til de tradisjonelle homoklubbene. For musikkinteresserte skeivinger er det vanskelig å finne et skeivt utested der Eurovision og diskomusikk ikke dominerer, sier Kjetil Sandlund som utgjør den ene halvdelen av duoen bak «Indieseksuell».

– Er dette et etterlengtet tilbud til skeive?
– Jeg har mange skeive kompiser som har etterlyst et slikt tilbud og jeg vet det er mange skeive i indiemiljøet, så jeg tror dette vil bli et populært alternativ for de som elsker denne type musikk, sier Sandlund som lover at det blir en homoklubb helt uten Melodi Grand Prix og Lady Gaga.

Med seg på det nye konseptet har de fått utestedet Revolver i Møllergata. Sandlund jobber selv på utestedet og er glad for at de vil være med på et slikt konsept.

– De er veldig positive og det skulle bare mangle. Det er mange skeive i indiemiljøet, så det er på sin plass at indieutestedene legger til rette for at skeive skal få mulighet til høre på god musikk, sjekke og møte likesinnede, sier Sandlund.

Sandlund er hetero, mens Øyvind Rones utgjør den skeive delen av duoen. Selv om konseptet er spesielt rettet mot skeive, understreker de at alle velkommen.

– Selvfølgelig må man ikke være homofil eller bifil eller noe sånt for å bli med på moroa – vi ønsker alle velkomne til å feire at Oslo endelig har et tilbud som ikke tilber stereotypene, sier Sandlund.

Torsdag 2. september innvies det nye konseptet med konsert med Nils Bech & Bendik Giske, som slapp debutalbumet «Look Back» tidligere i år. Indieseksuells egne Kjetil Sandlund (The Sound of Breaking Glass, Mr. Shanklys Social Club) og Øyvind Rones (Groove, Fistegrateng) skal være djs.

Indieseksuell, torsdag 2. september klokken 21.30, Revolver, Møllergata 32. Billettpris er 100,- (50,- etter konserten).