Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Miss Harmonica og kvinnelige djs skal trekke lesber og kule jenter med attitude til det nye elektro-indiekonseptet Fuck Yeah Cuntchitas.
Bak det nye klubbkonseptet Fuck Yeah Cuntchitas som skal holde hus på Ingensteds, ved Akerselva i tilknytning til Blå, står Wenche Yoon Wolden, som var en av drivkreftene bak det populære klubbkonseptet Upopulær, og Josephine Amle.

– Vi ønsker å tilføre litt bredde i tilbudet for lesber. Det er jo bare én ren jentebar i byen og mange går dit hver helg. Det er gøy der, men det hadde vært fint med et alternativ en gang i blant som kanskje er litt mer dynamisk og har mer fokus på musikk og dans, sier Amle.

Klubbkonseptet med 20-årsgrense vil være ladyfestinspirert og har som mål å støtte opp om kvinnelige artister, djs og vjs.
– Vi vil satse på kvinnelige artister. Om noen også har lyst til å lære seg å være dj, eller prøve seg foran et publikum, så kan de få varme opp hos oss. Forhåpentligvis kan det komme noen nye kvinnelige djs ut av dette, sier Yoon Wolden.

Indieseksuell ble en braksuksess på Revolver forrige måned. Yoon Wolden og Amle tror det er plass til flere skeive alternativ og håper deres lørdagskonsept Fuck Yeah Cuntchitas skal bli nok en skeiv klubbsuksess.

– Vi fikk høre om Indieseksuell på samme tid som vi var i gang med vårt konsept, så det er tydelig at vi har tenkt i samme bane. Vi fokuserer mer på jenter og kvinnelige artister og det er tross alt snakk om en gang i måneden, så jeg føler ikke at det blir for mye, sier Amle.

Begge jentene har bodd i London og ville lage en klubb inspirert fra det skeive miljøet på Londons østkant.
– Det funker veldig bra med slike lesbekonsept i London, særlig på østkanten, så da må det jo funke på Oslos østkant også. Vi håper elektro vil falle i smak, men vi kommer ikke til å kjøre en veldig streng musikkprofil. Poenget er at det skal være god musikk som er dansbart, sier Yoon Wolden.

De store hvite veggene på Ingensteds skal fylles med videoinstallasjoner laget av vj’s og kunststudenter.
– Vi vil ha en litt røff kunststil for å skape en atmosfære og gjøre litt ut av lokalene. Det skal bli en opplevelse å komme hit, sier Alme.

Med seg på lanseringsfesten lørdag 9. oktober har de fått med seg velkjente vj Romvæsen som står for det visuelle, mens Miss Harmonica blir et av kveldens store trekkplastre.

–Miss Harmonica er en av de beste kvinnelige dj-ene i Oslo på denne fronten og har blant annet varmet opp for La Roux, så vi er veldig fornøyd med å få henne med. I tillegg har Mariann Thomassen sagt at hun gjerne vil bidra, så om alt klaffer vil også hun spille på lanseringsfesten, sier Yoon Wolden.

Fuck Yeah Cuntchitas, lørdag 9. oktober, kl 22, Ingensteds, Brenneriveien 9. CC: 80 kr.