Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

London pub har hatt stor suksess med sine karaokekonkurranser. Nå gjentar de suksessen og starter jakten på nye karaokestjerner.

I kveld kan de sang- og showglade møte opp på London Pub for å kjempe om finaleplassen i årets karaokekonkurranse. Konkurransen er på mandagskvelder i tida fremover, og hver kveld går to av deltakerne videre til finalen 22. november. Ti håpefulle finalister skal da i ilden på scenen, klare til å gi alt. Av disse kåres det først fem gullfinalister, deretter kåres seierherren- eller kvinnen – og det er den som har vunnet publikums gunst.

– Vi har et stemmeskjema hvor scenesjarm, publikumstekke og selvfølgelig sangstemme teller. Dette er et konsept som er blitt populært både blant gutta og jentene, for folk liker å gå ut og synge og ha det gøy, sier Håkon Karlsen fra London Pub som er ansvarlig for karaokekonkurransen.

For fjerde gang kjøres nå vintersesongen av «Jakten på karaokestjernen» på Oslos eldste homsepub. Deltakerne er fra 20-50 år, og fjorårets vinner kunne bryske seg med heder og ære og et reisegavekort til en verdi av 4000 kroner.
– Vi kan også i år skilte med premier i form av forskjellige gavekort, både gullvinner og alle andre som deltar, får premier, lokker Karlsen.

Karaokefinale. London pub, CJ Hamnros pl, Oslo. Mandag 22. november, kl 21