Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Leder i Homofonien, Roy Braathen, anbefaler tur ut for de kostymeglade.

– Denne helgen vil jeg anbefale alle å ta en lørdags- eller søndagsutflukt til Kunstindustrimuseet som nå har en utstilling med Per Spooks Haute Couture-kreasjoner. Som en av de fremste norske designere i utlandet, bør dette være et must for kostymeglade homoer i alle aldre. Jeg anbefaler også en tur til Museet for Samtidskunst som viser «Goddesses – kvinner som beveger kunsten». Kombinert med frisk luft og deilig lunch, skulle denne dagen være booket, men ta også turen oppover Akerselva etterpå. Der er søndagsmarkedet på Blå, en obligatorisk øvelse for de fortsatt pynte- og vintageglade av oss.

Lederen i Homofonien har for tiden et aktivt program hvor han sammen med resten av de sangglade homsene og lesbene i koret øver og planlegger to jubileumskonserter søndag 7. november på Teaterkjelleren. I år feirer koret 20 år og jubilerer med forestillingen «Somebody to love – 20 år i kjærlighetens tjeneste».

– Det aller meste av fritiden nå benyttes til øving og tekstlesing. Vi har det hektisk og gruelig moro. Før vår konsert anbefaler jeg annen god kveldsunderholdning. La deg glede og begeistre av Heidi Gjermundsen Broch i Det Norske Teaters oppsetning «Next to normal». Den er høyt oppe på listen over forestillinger jeg selv ønsker å se. Det gjelder bare å finne tid. Før eller etter «Next to normal» kan du la deg glede sammen med feststemte skeive på utestedene i kvartalene rundt teatret.

– Hva var din beste kulturopplevelse den siste tiden?

– Uten tvil «Det blåser på Tuppene». Den eminente skeive kvartetten med Jørn Morstad, Geir Morstad, Stig-Werner Moe og Simon Andersens i denne revysuksessen var en latterforløsende opplevelse. Med fantastiske overganger og de utroligste referanser, var det en fornøyelig opplevelse. Jeg håper det blir ytterligere ekstraforestillinger med disse morsomme gutta.