Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

SMia Oslo vil dra i gang et eget bdsm-tilbud for lesbiske og bifile jenter og inviterer til fest i oktober.

Mens det finnes et stort tilbud for menn i bdsm-miljøet i Oslo, er det flere år siden det fantes et tilbud som retter seg mot kvinner som liker bondage, dominans, sadisme, masochisme (bdsm) og fetisjisme. Det håper Darkdancer (32), Aranisia (30) og White Fox (20) å gjøre noe med. Fredag 29. oktober inviterer de til fest for kvinner på SLM-klubben i Oslo.

– Vi vil at terskelen for å komme skal være ganske lav. Du må ikke ha drevet med bdsm før. Så lenge du har fantasier som går i retning av bdsm eller fetisjisme er du veldig velkommen, sier Aranisia.

– En storby med respekt for seg selv, burde ha et tilbud for bdsm-damer, eller ladies som vi liker å kalle det, sier White Fox som ikke nødvendigvis opplever at bdsm er mer tabubelagt blant kvinner enn blant menn, selv om det er mindre synlig.

– Det er vanskelig å finne noen å snakke med, og vanskeligere å finne andre likesynte fordi det er så lite synlig. Det er vanskeligere for kvinner å utforske den delen nettopp fordi det ikke finnes noe tilbud, sier Aranisia.

Friskmeldt

1. februar i år fjernet Helsedirektoratet sadomasochisme og fetisjisme fra diagnoseregisteret. Likevel er det fortsatt mange i bdsm-miljøet som velger å være anonyme.

– For min del handler det mye om hensyn til jobben min. De generelle holdningene til bdsm er fortsatt negative og de virker skumlere jo eldre du er, selv om jeg tror holdningene er noe annerledes for ungdomsgenerasjonen under meg, sier Aranisia som gleder seg til ladies-festen.

– Siden dette er en førstegangsgreie vil jeg tro at det vil være ganske rolig. Om man kommer tidlig så vil det stort sett være jenter som sitter rundt et bord og prater sammen, så utvikler ting seg etter hvert for de som vil gjøre mer enn bare å prate.

– Er det noe spesielt man må tenke på når man skal på bdsm-fest?
– Alle over 18 år er velkomne. Vi har ingen dresskode. Man kan komme i fetisj, de klærne man vanligvis går ut på byen med, eller ting man ønsker å bruke i bdsm-sammenheng. Det er mulig å skifte på stedet, så man må gjerne ta med seg flere skift, sier Aranisia som sammen med de to andre i SMia Oslo holder en liten intro om bdsm og stiller med sexeketøy.

– Du tar med egen drikke, så de som bare vil drikke øl og prate må gjerne gjøre det, og du må ikke delta på noe hvis du bare kommer for å se hva dette er, presiserer White Fox.

Bdsm- og festisjfest for damer, 29. oktober, kl 19, SLM Club Oslo, Rådhusgata 23. CC: 50 kroner.