Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Nyvalgt leder i LLH Sør, Lene Tønnesen, anbefaler diskotek i Kristiansand.

– Jeg anbefaler alle å besøke Kristiansand før jul. På fredag inviterer LLH Sør til disco på Pir6. Denne skeive kvelden en gang i måneden har nærmest blitt en institusjon, og dette er siste sjanse før jul. Pir 6 åpnet i fjor og er studentenes nye utested i Kristiansand sentrum, men denne fredagen legger det skeive sør opp til en heidundranes aften. Har du ikke anledning til å komme da, inviterer vi også til julebord den 17. desember med mulighet for overnatting for tilreisende.

Lene Tønnesen er  helt fersk leder for LLH Sør og har tatt over ledervervet etter Tommy Brobakken. Hun skal være med både under skeiv disco 3. desember og på julebordet som arrangeres på Hotell Sørlandet den 17. desember.

– Utover dette vil jeg anbefale alle å prioritere julestemningen, få med deg en julekonsert eller to eller kose deg hjemme med for eksempel «Grevinnen og Hovmesteren» for å komme i julemodus. Og så synes jeg at alle som ennå ikke har sett «Slumdog Millionaire», bør få med seg denne filmen. Mange har nok allerede sett denne prisbelønte britiske filmen fra 2008, men den er verdt både ett og to gjensyn. Sjelden har en film truffet så godt hos meg, og jeg har selv sett den flere ganger. Den spiller på en rekke følelser, og har en fortreffelig humor.

– Hva har vært din siste kulturopplevelse?

– Jeg har nettopp sett  «The Kids Are Allright»,  men etter å ha gledet meg i lang tid, måtte jeg bare innse skuffelsen over en film som var utrolig platt. Noe var underholdende i filmen, men alt i alt var den veldig irriterende og hadde et dårlig plot.

– Hva har vært den beste kulturopplevelsen i det siste?

– Det må være Pink-konserten og showet hennes på Odderøya i sommer. Denne konserten er noe av det beste jeg har sett live noensinne. Men min aller, aller beste og min aller største kulturopplevelse var min første Quart-festival i 1999 med flere av mine største idoler på scenen én etter én.