Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Fuck Yeah Cuntchitas ble en kjempesuksess da de åpnet dørene for første gang i oktober i år. Lørdag 4. desember blir det ny klubbkveld på Grünerløkka i Oslo, fortsatt med 20 års grense – men på nytt sted; Sjokoladefabrikken.
Bak klubbkonseptet Fuck Yeah Cuntchitas står Wenche Yoon Wolden som var en av drivkreftene bak det populære klubbkonseptet Upopulær, og Josephine Amle.

– Vi ønsker å tilføre litt bredde i tilbudet for lesber. Det er jo bare én ren jentebar i byen og mange går dit hver helg. Det er gøy der, men det hadde vært fint med et alternativ en gang i blant som kanskje er litt mer dynamisk og har mer fokus på musikk og dans, sier Amle.

Klubbkonseptet deres er ladyfestinspirert og har som mål å støtte opp om kvinnelige artister, dj’s og vj’s. Så her blir det en salig blanding av rock, indie, electropop og det beste fra 80-tallet. I dj-boksen kappes Mariann Thomassen fra Surferosa og dj Populære Cecilie om å fylle dansegulvet.

På scenen denne kvelden står Why Control som er inspirert av band som Yeah Yeah Yeahs, Sahara Hotnights og Bikini Kill, og bandets visjon er å underholde, inspirere og vise at det er sexy når jenter har bein i nesa. Alt dette og mer til for en hundrings i døra.

Sjokoladefabrikken, Stockholmsgate 12, lørdag 4. desember kl 22