Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Verdens frekkeste og mest ufølsomme flyvertinne med en giftig tunge og ikke-eksisterende sjarm returnerer til Oslo 26. april. – Jeg forventer at luften er fylt med poppers, sier Pam Ann til Blikk Nett.
Caroline Reid er stand-upstjerne i hjemlandet Australia og hennes alter ego Pam Ann har turnert over hele verden, hatt faste innslag på Project Runway UK og Britains Next Top Model og Madonna er en av hennes største fans.

Etter to utsolgte show i Oslo i 2009 kommer hun tilbake med sin nye turné «You F’Coffee» til Sentrum Scene. Blikk Nett snakket med en morgenfrisk Pam Ann dagen etter hennes opptreden på Sydney Mardi Gras.
– Jeg tar garantert med litt av Mardi Gras-stemningen fra Sydney når jeg kommer til Oslo i april. Det drysser sikkert litt glitter av kroppen min fortsatt når jeg går inn for landing på Gardermoen og det stikker sikkert noen boafjær ut av bagasjen vil jeg tro.

– Finnes det noe i din verden som er bedre enn sex?
– Ikke mye. Det må i så fall være drivstoff. Det er hotte saker. Den beste er den som kommer ut av en Rolls Royce-motor. Det er bedre enn poppers til og med.

– Hvem er de beste pilotene, homser eller lesber?
– Lesber flyr aldri fly. De er alltid på bakkenivå. De elsker disesel, betong og gummidekk. De henger fast på dekkene. Det er vanskelig å få dem løs. De elsker også de selvlysende vestene de må bære. Homsene derimot elsker å vri på knotter, og så føler de seg helt naturlig hjemme i noe som kalles cockpit ikke sant?

– Men nå som alle homsene drar til India og skaffer seg surrogatbarn, kan man egentlig stole på at de kommer på jobb?
– Ja, selvfølgelig. Du må huske på at de har barnepiker alle sammen. Barna er jo bare avanserte accessories vet du.

– Kommer det til å gå av moten etter hvert tror du?
– Vel, Madonna har jo ikke fått noen flere, så … Nei, jeg tror faktisk ikke det. De vil nok fortsatt få barn. Hvis jeg hadde valget om å bli oppdrat av streite foreldre eller et homsepar med barnepike, ville jeg valgt homseparet. Det sier seg jo selv.

– Men det ble da folk av deg selv med streite foreldre?
– Joda. Men moren min er som en dragqueen, og faren min er ikke homo, men han kunne vært det.

– Kunne du vært surrogatmor for et homsepar?
– Aldri i livet! Jeg hadde ikke orket dramaet. Det finnes grenser for min gay friendliness. Jeg bærer ikke noe for noen. Det har jeg lært etter mange år på vingene. Jeg er så paranoid at jeg ikke en gang hopper i spabassenget på homocruise. Gudene vet hva som svømmer rundt der. Tar ikke sjansen på å komme hjem med bolle i ovnen.

– Du besøker Oslo for andre gang i april. Er du glad for å komme tilbake?
– Ja, jeg gleder meg veldig. Jeg traff en virkelig heit sikkerhetsvakt sist jeg var i Oslo. Håper han dukker opp denne gangen også. Det er veldig mange sexy streite menn i Oslo.

– Hva med homsene?
– Å ja! Jeg tar meg alltid i å titte på homsene med feil intensjon … Det er et tilbakevendene problem jeg har. Men jeg lærer aldri. Jeg har en Grindr app på telefonen min og gleder meg til å sette den i aksjon når jeg kommer. Dere er herved advart!

– Har du hørt om det thailandske flyselskapet PC Air som har ansatt transkjønnete flyvertinner?
– Ja. Jeg føler de har stjålet min idé! Jeg har hatt transe cabin crew i årevis.

– Hva er fordelene med transer som cabin crew?
– Det faktum at de ikke gjør noen ting! De spankulerer opp og ned midtgangen og ser lekre ut. Det er service det!

– Har du en idealmann?
– Hvis jeg var homse hadde jeg svart bamser. De er skjønne, og jeg satser på at Oslo har en fin bjørnestamme. Men som streit kvinne må jeg svare enhver mann i uniform. Gud, nå gleder jeg men veldig til å komme tilbake. Jeg hadde det fantastisk sist jeg besøkte Oslo. Dere er et fucked up folkeslag, og jeg gleder meg til å være blant mine egne. Og når kalenderen sier april har dere sikkert kommet ut av hulene deres og er klare for en fest. Jeg forventer at luften er fylt med poppers! Ciao bella!

Vinn billetter til Pam Ann «You F’Coffee»
Spørsmål: hvor kommer Pam Ann/Caroline Reid fra?
Svaret mailer du til konkurranse@blikk.no innen onsdag 20. april
NB! Husk navn og telefonnummer i mailen.

Pam Ann, Sentrum Scene, tirsdag 26. april. Bill. kr. 320,- + bill.avg. Aldersgrense 18 år.