Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Når Skeive dager går av stabelen i juni blir det dager og netter fylt med fester, konserter, kulturelle innslag og politiske debatter. Du kan bli en viktig brikke i årets festival.
I Pride park loves det god stemning, sol og samhold – og du er invitert. Bli med på laget som får Norges største og beste festival for et skeivt publikum til å skje, det melder Skeive dager i en pressemelding.

– Alle som vil og kan er velkommen til å drive Pride park, sier årets frivilligsjef, Kristoffer Solstad og ønsker nye og gamle frivillige velkommen.

– Noe av det fineste med å være frivillig under Skeive dager er nemlig at man møter mange nye mennesker, knytter nye bånd og vennskap. Spør du meg er det å være frivillig det samme som å få nye venner, skriver Solstad i pressemeldingen.

Mange fordeler
Som frivillig får man fordeler, blant annet fri adgang til alle fester og arrangementer som arrangeres av Skeive dager gjennom hele året.
– Uten frivilliges innsats kunne vi ikke gjennomført festivalen, så derfor håper vi folk kjenner sin besøkelsestid og blir med, sier Solstad.

Formålet med festivalen er å synliggjøre skeiv kultur og bidra til aksept og respekt for homofile, lesbiske, bifile og transpersoner.
– Det er mange spennende oppgaver som skal løses for at Skeive dager og Pride park skal fungere. Og som sagt, vi lover sol, samhold og god stemning til alle som blir med, avslutter frivilligsjef Kristoffer Solstad.

Mer info:skeivedager.no