Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

LLH Sør arrangerer skeiv disco med karneval med Jostein Pedersen som dj og quizmaster.

6. mai blir det førfest for Melodi Grand Prix, og LLH Sør inviterer alle til disco med MGP-generalen Jostein Pedersen som platesnurrer og quizmaster på Pir6 i Kristiansand. Skeiv disco arrangeres i sentrum av byen hver første fredag i måneden.
– Vi har lenge planlagt å ha karneval på skeiv disco, og valget falt på denne fredagen i mai. I tillegg passet det å få storfint besøk av Jostein Pedersen. Det kunne vi ikke slå fra oss, for han vil kaste glans over førfesten til selve finalen som er 14. mai, sier leder i LLH-Sør Lene Tønnessen.

Jostein Pedersen er klar med Grand Prix-quiz og minivorspiel når dørene åpner klokken 21.00, og ut over kvelden blir det mye forskjellig musikk fra platesamlingen til mannen som var Grand Prix kommentator for NRK i til sammen ti år.
– I MGP/ESC er det utallige antrekk og kostymer til inspirasjon. Selv har jeg store planer om å være Verka Serduchka, som var Ukrainas bidrag i 2007, men for dem som ikke ønsker å kle seg ut, er det fullt mulig å likevel være med på moroa. Det er forståelig at ikke alle synes det er like moro å kle seg ut, sier Tønnessen.

Siste skeive disko hadde besøksrekord med rundt hundre gjester.
– Vi håper at like mange eller flere kommer denne kvelden. Vi ønsker å være en organisasjon med tilbud til både lhbt-personer og alle våre venner og støttespillere. MGP er et fenomen som sitter dypt i røttene våre, sier Lene Tønnessen.