Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Ellen Swane Due anbefaler utekonsert.
– Alle bør få med seg Norwegian Wood i Frognerbadet 9.–13. juni. Her er det musikk for enhver smak, et yrende folkeliv og en upåklagelig stemning år etter år. Festivalen feirer 20-årsjubileum i år og er utvidet med en ekstra dag.

Ellen Swane Due er nestleder for Skeive dager og har tidligere vært både frivilligansvarlig og Pride Park-ansvarlig under sommerens homodager i Oslo.

– 17. juni starter moroa, og fram til det kan man korte ned ventetida med god musikk og dugnadsånd. Jeg har tidligere også jobbet som frivillig under Norwegian Wood, og det anbefales på det sterkeste. Du møter masse flotte mennesker, og du får med deg god musikk hele dagen. I år kommer store navn som Eagles, Ringo Starr, Patti Smith og Eric Clapton.

– Hva var din siste kulturopplevelse?
– Musikkens dag i Oslo. Været var helt fantastisk, det var masse mennesker og super stemning. Oslo er virkelig en vakker by når den bader i solskinn. Alle som har mulighet bør få med seg dette arrangementet neste år.

– Hva har vært den beste kulturopplevelsen i det siste?
– Fjernsynsserien «Elektriske drømmer», som gikk på NRK i mai, er virkelig å anbefale. Her følger vi en familie som blir fratatt all moderne teknologi. Gjennom tre programmer går de gjennom 70-, 80,- og 90-tallet og får oppleve den teknologiske utviklingen på nært hold. Nostalgisk, tankevekkende og virkelig morsomt.