Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Prostituertes interesseorganisasjon i Norge (Pion) vil gjøre seg bemerket i løpet av årets Skeive dager. Og det starter allerede i kveld når Pion slår sammen med latino-dragshowgruppa The Glory Holy Boys på London Pub.
Pion har prøvd å være synlig i homomiljøet de siste tre årene, og mener det er viktig at det også der diskuteres seksualitet og helse. Spesielt fordi menn som selger og kjøper sex, ofte usynliggjøres i debatten.

The Glory Holy Boys er en del av latinodraggruppa som ble kjent i fjor med showet «Kabaret Latino Drag Show». På London Pub i kveld lokker gruppa med en Lady Gaga oppvisning.
– Det er veldig gøy for Pion at gutta ønsker å delta på dette prosjektet. Ideen har vi bygget etter modell fra vår søsterorganisasjon i Thailand, som også kombinerer show med informasjon, sier Morten Sortodden i Pion og forteller at kveldens tema er Sex med respekt.

– Pion fremmer ikke prostitusjon, bare så det er klart. Det var også en viktig forutsetning for at London Pub lot oss få lov å arrangere showet hos dem.

London Pub, mandag 20. juni, kl 21, C. J. Hambros plass 5