Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Homonettverket i Arbeiderpartiet og Åpne Høyre inviterer til politisk debatt på Elsker onsdag 31. august.
Din stemme ved kommunevalget 12. september er med på å avgjøre hva den kommune vil gjøre for sine skeive innbyggere de neste fire årene.

Onsdag 31. august kan du stifte nærmere bekjentskap med noen av de skeive kandidatene som stiller til kommunevalg i Oslo.

Arbeiderpartiet og Høyre vil presentere noen av sine lesbiske og homofile bystyrekandidater, og det blir debatt og diskusjon om hva slags type politikk som er viktig for å sikre gode levekår for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner i Oslo kommune.

Arbeidet som gjøres i kommunen er viktig for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner. I 2006 vedtok Oslo kommune som en av de første kommunene i landet en egen handlingsplan for homopolitikk.

Paneldebatten stiller flere spørsmål. Er det fortsatt rom for homopolitikk? Trenger Oslo kommune en ny handlingsplan for bedre lhbt-levekår? Har vi lokale homopolitiske utfordringer, eller er vi i lhbt-miljøene fullt likestilt i Oslo kommune i dag? Hva bør lhbt-personer i Oslo stemme?

I panelet sitter
Karina Hellum og Håkon Haugli, bystyrekandidater for Arbeiderpartiet, Ola Kvisgaard og Morten Bakke, bystyrekandidater for Høyre. Ordstyrer er Espen Ophaug, leder av LLH Oslo og Akershus.

Homo i kommunen, onsdag 31. august, kl 18, Elsker, Kristian IVs gate 7