Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Da rapperen Lil§ B ga ut et album med tittelen «I’m Gay» resulterte det i drapstrusler og kontroverser. Nå provoserer Lil’ B nok en gang og gir ut låta «I Got Aids».
Et av sporene på Lil’ Bs nye mixtape, «BasedGod Velli», har rapperen inkludert låta «I Got Aids». Låta sender tankene til en annen «opplysningslåt», nemlig TLCs 90-talls hit «Waterfalls».

Med albumet «I’m Gay» ville den heterofile rapperen ta et oppgjør med homofobi i hip hip-miljøet. Til tross for drapstrusler og kontroverser, førte det til en diskusjon om homofobi og hip hop. Nå håper han å få økt fokus på sikrere sex med den nye låta «I Got Aids» som lanseres i forbindelse med Verdens aidsdag 1. desember.

Det amerikanske magasinet HIV Plus Magazine er glad for bidraget og skriver «’I Got Aids’ er forfriskende og ikke homofob».

«No protection/I should’ve used a condom instead of trusting these women,» rapper Lil’ B og følger opp med «Now I’m f**ked because I had unprotected sex/Take it from me, go get checked/That’d be your best bet.»

I en pressemelding oppfordrer Lil’ B alle til å teste seg og å beskytte seg selv og sexpartnere.
«Har du sex er du utsatt, så bruk kondom og praktiser sikrere sex.»

Lil’ B invitere fans og andre til å bidra selv i kampen mot hiv og aids.
«Hvis du bryr deg om meg, last opp en video som viser at du går og tester deg. Send videoen til meg, så skal jeg gjøre det samme. Jeg elsker dere. Uansett om du er positiv eller negativ, så finnes det støtte.»