Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

LLH-Troms inviterer til filmfest lørdag 21. januar og leder Mervi Liiro oppfordrer alle til å stille i full filmglam.
I anledning Tromsø internasjonale filmfestival (TIFF) har LLH-Troms funnet ut at det er helt på sin plass å kle seg opp som filmstjerne. Når kroppen har kommet seg etter julefråtsing og nyttårsfeiring og hverdagen er tilbake, er det klart for årets første skeive fest i Tromsø. Denne gangen med film som et aktuelt tema.

TIFF arrangeres i år for 22. gang. Siden festivalen arrangeres hvert år mot slutten av mørketida, vises film ute på torget i Tromsø sentrum i tillegg til alle innendørsvisningene. I tillegg til festivalens åpningsarrangement, av et utvalg viser de kort- og dokumentarfilmer fra festivalens Film fra Nord-program og har også spesialvisninger for barn og unge.

På LLH-Troms nettsider inviterer lederen Mervi Liiro medlemmer og andre til å stille i full filmglam, og hun lover at Marilyn Monroe og James Dean kommer på festen.

Å ta på seg nye roller og ikle seg kostymer, er ikke noe nytt for Mervi Liiro. Hun startet opp dragkinggruppa NorDivas, Nord-Norges første dragkinggruppe. De har blant annet deltatt i Parodi Grand Prix i 2009 og 2010, og Liiro var tidligere var med i gruppa DaKings som er kjent fra dokumentarfilmen «Jenter med baller». Om noen vil lade opp på kafé før selve festen i Næringsforeningas lokaler, så holder LLH Troms åpent hus på sin nye adresse i Fiskergata 2. De har åpent hver lørdag fra 13 til 16.

Filmstjernefest. Lørdag 21. januar, kl 22. Næringsforeninga, Grønnegata 83, Tromsø. 50 kroner for medlemmer i LLH og 100 for ikke-medlemmer.