Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

En gjeng damer i Kristiansand har tatt initiativ til en ballspillgruppe.

Da Monica Helland og noen venninner flyttet fra Stavanger til Kristiansand, ville de få med seg flere til å holde på med sport og idrett. Det begynte med en idé om å danne et fotballag, men nå er det mulig å få spille fotball, volleyball og andre ballspill sammen med andre skeive en gang i uken.

– Vi har blant annet vært i kontakt med Skeiv Ungdom Sør og håper at det er mange som vil være med. Hva som spilles hver uke, bestemmer deltakerne som møter opp. Du trenger verken være i olympisk form for å delta eller ha ballspillerfaring fra før. Dette skal være gøy, og et sted å møtes, sier initiativtager Monica Helland til Blikk Nett.

Initiativtagerne ønsker å skape et hyggelig og uformelt miljø, og håper at denne gruppa blir et tilskudd til aktiviteter spesielt for lhbt-befolkningen i landsdelen.

– Selv om dette er åpent for alle uansett ferdighetsnivå, er det klart at det hadde vært kjekt å kunne stilt med lag på Raballder Cup i en av sportsgrenene en gang. Kanskje dette tiltaket kan bli spiren til Raballder Sør, sier Monica Helland.

Tilbudet er en forsøksordning, og det er gratis i prøveperioden, som vil være en måneds tid.
De som har lyst til å være med, stiller opp den 22. februar. Oppdatert informasjon finnes på facebookgruppa LLH Sør. Ballspillene foregår i gymsalen på Lovisenlund skole, Marcus Thranesgate 20, Kristiansand på onsdager kl 20:30-22:00.