Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

– Jeg anbefaler noe som er litt fram i tid, for det eneste som betyr noe for meg nå, er New Kids On The Block & Backstreet Boys konserten 14. mai i Oslo Spektrum, sier Wenche Yoon Wolden.
– Jeg fikk ikke gå på konsert da jeg var 13 år gammel, og jeg var sur i flere uker. Men nå er jeg endelig voksen nok. Så dette blir et lite flashback til 90-tallet og fjortistiden.

Wenche Yoon Wolden er til daglig produksjonskoordinator på Nordisk Film TV, men hun også er en av initiativtakerne til klubbkonseptet «Fuck Yeah Cuntchitas» som blant annet arrangerte lesbisk pool party på Sjokoladefabrikken i fjor høst.

– Har du gjort noe gøy kulturelt i det siste?
– Det siste bra jeg var på, må være Bylarm. Utrolig bra line-up, og spesielt en bråte med knall gode kvinnelige talent som Sandra Kolstad, Gunhild Sundli, Hanne Kolstø og Hanne Hukkelberg. Venner, vin og konsert. Bedre kan det ikke bli.

– Hvilken kultur syns du er undervurdert?
– Råning. Rånekulturen blir sett ned på av mange fordi det bare er harry trøndere og bygdefolk som driver med slikt, men dette er faktisk en veldig fascinerende subkultur, syns jeg. Alle burde prøve å burne litt…Det er gøy!

– Hva har vært din beste kulturopplevelse?
– Min første tur på Saatchi galleriet i London som er et galleri for samtidskunst. Jeg hadde aldri trodd kunst kunne være så kult før jeg dumpet borti det i 2000. Jeg ble faktisk litt frelst av å se teltet «Everyone I Have Ever Slept With 1963-1995» som er laget av Tracey Emin. Etter den dagen har jeg digget YBA (Young British Art).