Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Lørdag 24. mars er siste kvalifiseringsrunde av årets Parodi Grand Prix. Parodi Grand Prix-sirkuset har siden første kvalik i Bergen i januar, besøkt også Trondheim og Oslo, og lørdag er det klart for siste kvalik her i Bergen.
Parodi Grand Prix er Norges kanskje mest alternative revyoppsetning, hvor revyinnslagene er parodierte utgaver av nye og gamle Eurovision-melodier, og deltakerne er både skeive og straighte, gamle og unge, kvinner og menn, og alle midt imellom der et sted.

To finalister
Lørdag 24. mars skal de to beste innslagene plukkes ut til å delta ved finalen i Grieghallen lørdag 5. mai. Da vil de beste bidragene fra alle delfinalene, også fra Oslo og Trondheim, komme til Bergen for å kjempe om å ha «Norges beste Grand Prix-parodi» i en helaftens revyforestilling.

Fullstendig deltakerliste på lørdag:
1. Mirjam Randa og Silje Berthelsen Eng- «Lenge leve livet» (Norge 1984)
2. Alf Christian Michelsen – «Looking for love» (Norge nasjonal finale 2000)
3. Aud Huse – «Congratulations» (Island 2006)
4. Kristin Sissener og Kristian Kårbø – «Romeo» (Norge 1986)
6. Ruthemor og Sissel – «All out of luck» (Island 1999)
7. Spanky Ladies – «Absolutely beautiful» (Norge nasjonal finale 2006)

Dørene til Fensal åpnes kl 19.45. Bidragene som skal delta i den internasjonale Eurovision-finalen vises på storskjerm kl 20. Delfinalen i Parodi Grand Prix starter klokken 22.

Mer informasjon:parodigrandprix.no