Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Fredag 30. mars sparker gjengen kjent fra Det Gode Selskab i gang sin nye fredagsklubb Echo på Bollywood Dancing i Oslo.
Bak konseptet Echo står Terje Dybdahl og Christian Berg, to djs som brenner for elektronisk musikk.
– Echo skal være et ukentlig klubbkonsept på Bollywood Dancing i Oslo, sier Christian Berg også kjent som dj og produsent under navnet Solaris.

– Fredager er kvelden for musikkelskere som vil feire at jobbuka er over, sier han og avslører hva som er ingrediensene på Echo.
– Mykpornohouse, svette kropper og hedonstisk partystemning.

De forteller at inspirasjonen hentes fra klubber i Europa som blander mote, kunst og klubbmusikk på en måte som gir publikum noe mer enn bare en tur på byen.

– Da blir det nærmest en opplevelse, sier Terje Dybdahl, også kjent som dj Tod Louie.
– Og der synes vi Bollywood har gjort det veldig bra allerede med sin fusjon av kunst og musikk.

Echo ønsker seg et mikset publikum av skeive og streite.
– Det mener vi gir en riktig og balansert atmosfære, sier Terje Dybdahl.

– Og forhåpentligvis er det med på å bryte noen normer. Vi skal ha en vennlig og fordomsfri atmosfære hvor alle skal føle seg velkommen, og hvor musikken er i fokus.

Hver fredag i slutten av måneden henter Echo inn en internasjonal live-artist. Fredagene i mellom bookes favorittdjs fra klubbscenen i Oslo.
– I tillegg har vi med oss en videokunstner vj Romvaesn for å stimulere våre visuelle sanser med utsvevende synsinntrykk fra en annen verden. Det å ha en så heftig visuell opplevelse gir helt klart noe mer ut av hele opplevelsen.

Echo på Bollywood Dancing fredag 30. mars frister med artisten Avatism.
– Det blir et liveset av dimensjoner når italienske Avatism fra Tiefscwarz sin kvalitetsetikett Souvenir Records slipper seg løs. Han spiller sin egen musikk, og er allerede en ettertraktet internasjonal artist. Men det er ingen grunn til å kimse av oppvarmingen som blir like så kul, for den skal vi stå for sier Christian og Terje.

Fredag 30. mars
Echo
Bollywood Dancing
Solligata 2

Echo på Facebook:BW Dancing presenterer ECHO med AVATISM