Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Sara Azmeh Rasmussen har ikke opplevd en lykkerus etter nyheten om at hun blir tildelt Fritt Ords pris. – Jeg har heller ikke fått bedre selvtillit av prisen, sier hun til Blikk Nett.
– Det jeg tenker mest på er at prisen gir meg en følelse av glede og lettelse i forhold til hva denne prisen vil bety for arbeidet mitt, med tanke på religionskritikk, arbeidet mot ekstremisme, både ideologisk og religiøst, og arbeidet for homofile, bifile og transpersoners rettigheter, sier Azmeh Rasmussen til Blikk Nett.

 

– Det er dette som er mine hjertesaker og jeg er veldig glad for at Fritt Ords pris vil styrke min posisjon i debatten.

Prisutdelingen finner sted torsdag 10. mai 2012, kl. 19, i Den norske Opera & Ballett, Scene 2, Oslo.

Les også:

Får Fritt Ords Pris