Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Norges Kristelige Studentforbund og Skeiv Ungdom inviterer til møte om normkritikk som verktøy i arbeidet med trosspørsmål. I tillegg kan du se filmen «Beginners» på Deichmanske bibliotek på Majorstuen.

«Alt for Norge»
Under årets Skeive dager viser fotografen Marc Kiska sin utstilling «Alt for Norge» på Vepsebolet i Vika. Marc Kiska har blant annet stilt ut sine bilder under Skeive dager de fire siste årene i Skeive Kunstneres kulturtelt. Vernissage fredag 22. juni kl 18. Utstillingen er åpen fram til 2. juli. Gratis. Vepsebolet, Løkkeveien 11 (inngang Huitfelds gate)

«Beginners» på Deichmanske Majorstuen
Deichmanske markerer Skeive dager og viser komedien «Beginners», med Ewan McGregor, Christopher Plummer og Mélanie Laurent. En ung mann (McGregor) sjokkeres av tre nye ting: Hans aldrende far (Plummer) kommer han ut av skapet som 75-åring, han har uhelbredelig kreft og har en ung mannlig elsker. Her gjelder det å leve hver dag som om det er den siste! Christopher Plummer vant Oscar for beste birolle i denne filmen.
Deichmanske Majorstuen markerer også Skeive dager med bokutstilling hele uka. Kl 16, gratis.
Deichmanske bibliotek filial Majorstuen, Harald Hårfagres gate 2

Religion
Hvem har bestemt at det skal være feil å være trans og kristen? Lesbisk og muslim? Poly og jøde? Sveriges förenade hbtq-studenter har i tre år samarbeidet med Kristna studentrörelsen i Sverige, Svenska kyrkans unga og studieforbundet Sensus» om prosjektet »Religion ♥ hbt». Prosjektlederne kommer for å dele sine erfaringer med å bruke normkritikk som verktøy i arbeidet med trosspørsmål. Arrangør: Norges Kristelige Studentforbund. Kl 18, gratis.
Skeiv Ungdom, Tollbugata 24

Mer info: skeivedager.no