Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

På reiseplanen til LLH-lederen i år står Gressholmen, Gjerstad, New York og Washington.
Navn: Bård Nylund
Alder:
31
Gjør:
Leder i LLH

Hva skal du gjøre i sommer?
En blanding av ferie og jobb. Jeg forsøker etter beste evne å komme meg etter tidenes Skeive dager, og skal være på Gressholmen noen dager og bare slappe av. Så skal jeg hjem til Gjerstad en tur og delta på de eksklusive Skeive Elvestaddagene hos Torbjørn Urfjell. På veien tilbake til Oslo skal jeg få med meg showet til Geir og Dean i Kragerø, før jeg setter kursen mot New York og Washington for å delta på konferansen AIDS2012.

Hva ville folk blitt mest overrasket over at DU gjør om sommeren?
At jeg faktisk klarer å holde meg unna mailen enkelte dager.

Hvor går du helst ut i sommer, og hvorfor?
Jeg synes det er veldig hyggelig å gå ut i Risør. Der er det sommer og sol og gamle venner. En fin kombinasjon.

Sommerdings jeg ikke kan leve uten?
iPhonen min. Den er min aller beste venn ved siden av iPaden.

Favoritt app på mobilen i sommer?
Wordfeud og YR!

Hit drar jeg aldri tilbake:
Glasgow. Møkkete, masse stengte butikker og ganske uinteressant.

Hit drar jeg gjerne igjen:
Jeg drar gjerne til Sør Afrika igjen. Vakker natur, spennende historie og i samme tidssone. Da slipper man jet-lag.

Hvis du får utenlandske gjester, hva vil du vise frem av Norge?
Jeg vil vise dem Oslo og øyene i fjorden. Så vil jeg ta dem med hjem til Sørlandet, og kjøre båt fra Risør til Kristiansand i strålende sol med innlagte overnattinger på noen av de vakreste stedene som for eksempel Lyngør og Blindleia.

Hva vil du ikke vise frem?
Vel – alt kan jo ha sin sjarm, men Alnabru er vel relativt bortkasta som turistmål.

Hvilken homo/lesbe ville du latt planlegge ferien din og hvorfor?
De ansatte i LLH. De kunne gjort det som en gruppeoppgave. De kjenner meg rimelig godt etterhvert, så jeg tror de hadde klart den oppgaven med glans også – akkurat som de oppgavene de løser på de ulike prosjektene våre. Det er ganske fint å være sjefen til de flinkeste folka i byen.

Hva leser du i sommer?
«Gjenferd» av Jo Nesbø

Favorittsommerlåt?
Jeg er ikke så god på slike sommerlåter, men i år som alle år tidligere, ble jeg veldig stolt av Oslo Fagottkor. En av låtene de gjorde veldig fin i år og som traff meg var «There’s a fine fine line» fra Avenue Q. Jeg understreker at jeg synes Oslo Fagottkor med Tor Ivar og Arvid i spissen gjør den mye bedre.