Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Om du vil spise god mat, drikke digge drinker og spille shuffle, bør du bli venn med Anna.

 

Navn: Anna Aarseth
Alder: 37
Gjør: Produktansvarlig i Dagbladet. Jobber med spill-satsningene PressFire.no og 123spill.no. Gitt ut bok om de gamle tv-spillene, «Barndommens TV-spill». Spillbar karakter i Segas offisielle OL-spill, London 2012. True story.

Hva skal du gjøre i sommer?
I sommer skal jeg jobbejobbejobbe. Jeg har totalt 120 timer sommerferie i år, og jeg planlegger å legge 48 av de til Øyafestivalen. Jeg har akkurat startet i ny jobb, så det gjør ingenting. Jeg stortrives.

Hva ville folk blitt mest overrasket over at DU gjør om sommeren?
Hm. Har ikke så mange hemmeligheter om min «gjørsel og førsel». Men kanskje at jeg digger å dra på fisketurer og krepsing? Og jeg har kjempelyst å telte i år! Det har jeg ikke gjort på laaang tid.

Hvor går du helst ut i sommer, og hvorfor?
Jeg går helst på Le Benjamin og Villa Paradiso for byens beste mat og service. Øl på Colonel Mustard er også stas, ute som inne. Tilt er en klar innertier, der kan man shuffle og pinballe seg grønn i trynet akkompagnert av godt øl. Nr. 19 har sjukt digge cocktails(yes, I said cock). Til slutt må eg nevne Fyret på Youngstorget, de som jobber der er kjempehyggelige og supeflinke. Topp atmosfære. Har drukket byens beste rosévin der.

Hvem kunne du tenke deg å kaste/trylle homofili på?
Alle i hele verden, vel.

Sommerdings du ikke kan leve uten?
Elixia. På sommeren er det så lite folk der, da er de som har sommerkroppen inne, nemlig ute og flæsjer den. Og de som ikke har den inne, har gitt opp denne sesongen.

Favoritt app på mobilen i sommer?
Det må være SoundHound, appen som finner navn på låter og artister eg ikkje kjenner fra før. Helt nødvendig. Ellers skal jeg ta i bruk Øyafestivalens app når festivalen er i gang. Glad i Matprat sin også, fantastiske oppskrifter og super handleliste-funksjon, som er praktisk når man er meg.

Hit drar jeg aldri tilbake:
Amsterdam. Kjempekjedelig.

Hit drar jeg gjerne igjen:
San Fransisco og Bulandet.

Hvis du får utenlandske gjester, hva vil du vise frem av Norge?
Bulandet (min mors fødested, ytterst på vestlandskysten i Sogn & Fjordane). Vakkert, avslappende og inspirerende natur og folk. Indiavolata-pizzaen på Villa Paradiso(som jeg allerede har vist mange utlendinger, og ja, de blir helt blåst bort av den), blåskjellene på Le Benjamin. Hilsen matvrak. Og alle de fine vennene mine!

Hva vil du ikke vise fram?
Samtlige nett/debattforum i de største norske avisene. De hadde fått hakeslepp.

Hvilken homo/lesbe ville du latt planlegge ferien din og hvorfor?
Bård Ydén, han vet hva jeg liker, han kjenner USA, og spesielt California.

Hva leser du i sommer?
Jeg leser Blikk selvsagt! Wired, Edge, blir mest magasiner faktisk. Og så «leser» jeg tv-serier. Kremt, jeg vet at jeg må skjerpe meg og ta tak i ei skikkelig bok igjen. Vil anbefale alle å «lese» Parks & Recreations, sesong 2. Kjempemorsomt, det beste av sitcoms akkurat nå.

Favorittsommerlåt?
Ooooo, den er for en gangs skyld enkel. Har fått helt dilla på «Electric Guest» med låten «Amber». Hele plata er knall, den kom tidligere i år og heter «Mondo».