Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

I sommer er Marius er manisk opptatt av Tour de France.

Navn: Marius Sørensen-Sjømæling
Alder: 28
Gjør: Generalsekretær i organisasjonen Barn av rusmisbrukere-BAR

Hva skal du gjøre i sommer?
Starter sommeren med å være fagleder på to sommerleirer for ungdom som har foreldre med rusproblemer, så er det hyttetur i Trøndelag før det blir noen dager i Gøteborg. Så avsluttes ferien med svigerfamilien i Nord-Norge.

Hva ville folk blitt mest overrasket over at DU gjør om sommeren?
Er manisk opptatt av å se Tour de France…

Hvor går du helst ut i sommer, og hvorfor?
Helst ute i park eller hage med gode venner, grill og noe godt å drikke.

Hvem kunne du tenke deg å kaste/trylle homofili på?
Kunne sagt Nina Karin Monsen, men jeg tror jeg holder meg til å kaste kjærlighet på de som fortjener det…..

Sommerdings du ikke kan leve uten?
iPhone’en, rett og slett fordi der er musikken også.

Favoritt app på mobilen i sommer?
Tror det må bli Instagram eller facebook…..

Hit drar jeg aldri tilbake:
Det står delt mellom Thailand og Bulgaria…

Hit drar jeg gjerne igjen:
Playacar, Mexico eller når som helst London (byen ja!)

Hvis du får utenlandske gjester, hva vil du vise frem av Norge?
Da ville jeg tatt dem med på Lysebu øverst i Holmenkollen, Operaen og til Hemnesberget utenfor Mo i rana.

Hva vil du ikke vise fram?
Karl Johans gate……

Hvilken homo/lesbe ville du latt planlegge ferien din og hvorfor?
I utgangspunktet ville jeg ikke latt noen planlegge ferien min for meg, jeg er alt for mye kontrollfrik til å la andre bestemme slikt for meg, men jeg skulle tålt at min ektemann, Alex, hadde hatt majoriteten av planlegginga.

Hva leser du i sommer?
Må nok innrømme at det blir lite lesing av «riktig» litteratur på sommeren. Leser så mye dokumenter og sakspapirer gjennom jobb til vanlig at jeg synes øynene fortjener å hvile seg på saker som omhandler «flåtten kommer», «nå kommer finværet» og «sånn blir din økonomi denne høsten». Så tusen takk til vg nett og dagbladet nett….

Favorittsommerlåt?
Her står nok Are Og Odin med «klapp klapp» ganske høyt gjennom tidene, men akkurat nå er det Chris Brown med «Don’t wake me up» som durer og går.