Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

I fire år har publikum kunnet nyte svisker og slagere fra MGP og Eurovision når Thomas Anholt og Elin Kristiansen slår seg løs på scenen.
Nå er de to MGP-entusiastene klare med et splitter nytt Voi Voi-show på Brighton Pub og hver eneste torsdag frem til og med oktober lover de et forrykende sang- og danseshow med kjente låter utelukkende fra Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest.

Showet ligner ikke på noe du har sett før lover primus motor, Thomas Anholt.
– Det er et moderne, underholdende og massivt show med massevis av bra musikk, sier han til Blikk Nett og legger til at han aldri rekker å bli lei Melodi Grand Prix og Eurovision.

– Jeg hører på den musikken hjemme og jeg jobber med den. Så det tar stort sett hele døgnet.

– Hvordan startet galskapen?
– Det startet da jeg ga ut Pride-låta «Now or Never» i 2008 som Tom Stereo. Da reiste jeg rundt på forskjellige Pride-arrangementer og opptrådte. Men det var litt tynt med bare en sang, så jeg plusset på med Grand Prix-låter. Etter hvert la jeg Tom Stereo på is og startet Voi Voi sammen med Elin Kristiansen.

Brighton Pub er stedet å være hver torsdag utover sensommeren og høsten.
– Nå har vi et splitter nytt show med mange låter fra årets Eurovision-finale. I tillegg til Norges bidrag, «Stay», og Sveriges «Euphoria», fremfører vi bidragene til Irland, Kypros, Russland og Malta, sier Anholt til Blikk Nett.

– Disse er i kategorien låter som folk forventer seg. Men jeg liker også å plukke egne favoritter som ikke nødvendigvis har vunnet MGP eller Eurovision. Det kan være et semifinale-bidrag for eksempel. På den måten blir det ikke sidrumpa, for å si det sånn.

– Har dere noen overraskelser på lur i det nye showet?
– Jeg kan avsløre at det er Jahn Teigens «Glasnost». Den har jeg hatt lyst å fremføre lenge, men det har vært vanskelig å få tak i kompet. Nå har jeg fått originalmusikken fra plateselskapet, så nå er det bare å kjøre på.

Torsdager kl 21, Brighton Pub, Lille Grensen 7.

Info: facebook.com/voivoishow