Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

I mai i år gikk Norges første Lunch Beat av stabelen i Oslo. 50 danseglade advokater, selgere, mediefolk og restaurantfolk tok lunspausen på klubb hvor de danset i en time og digget det.
En av initiativtakerne til Lunch Beat Oslo er Terje Dybdahl, dj og arrangør av det skeive klubbkonseptet Echo og Det Gode Selskab.

– Lunch Beat startet i Stockholm for to år siden, med 14 personer som ville gjøre noe annerledes og morsomt i lunsjen. I dag er Lunch Beat en internasjonal bevegelse som hver måned samler danseglade advokater, lærere, art directors, styreformenn, drosjesjåfører, skeive, rett og slett hvem som helst som har lyst på et kick i hverdagen. Nå finnes konseptet i de fleste storbyer i Europa, begynner å bli etablert i USA og ble nylig lansert i Seoul, forteller Dybdahl til Blikk Nett.

Nå er Lunch Beat klar med ny fest på klubben Nivou i Oslo. Kort fortalt handler Lunch Beat om 1 times lunsjdisco mellom kl 12-13. Torsdag 4. oktober vil dj Vinny Villbass spille housemusikk i 120bpm for lunsjgjestene.
– Ja det er dobbelt av vanlig hvilepuls, sier Dybdahl og forteller at gjestene får lunsj, vann, alkoholfri øl og energidrikk inkludert i prisen.

– Det hele er kun for moro, og vi håper virkelig at dette kan bli et fenomen også i Oslo, slik som i titalls andre land rundt om i verden.

Dybdahl vil gjerne se flere skeive på Lunch Beat-arrangementene.
– Jeg har inntrykk av at de skeive sjeldent er redd for å prøve noe nytt, så vi håper det skeive miljøet i Oslo blir med fra starten av. I tillegg har jeg vært vitne til noen svært overbevisende «dance moves» som vi på Lunch Beat gjerne vil se igjen på vårt dansegulv.

Lunch Beat Oslo Crew satser på å samle 150 mennesker til lunsj-disko torsdag 4. oktober på nye utestedet Nivou i Møllergata 12.
– Kl 12 til 13 kan hvem som helst ta turen innom for et energikick i hverdagen, sier Dybdahl og viser til manifestet som er felles for Lunch Beat over hele verden.

Lunch Beat Manifest
1. Hvis det er dit første besøk på Lunch Beat, så må du danse.
2. Hvis det er ditt andre, tredje eller fjerde besøk på Lunch Beat, så må du danse.
3. Hvis du er for trøtt til å danse på Lunch Beat, vær så snill å ta lunsjpausen et annet sted.
4. Du snakker ikke jobb på Lunch Beat.
5. På Lunch Beat er alle andre gjester en dansepartner.
6. En Lunch Beat varer aldri lenger enn 60 minutter og arrangeres i «lunsjtiden».
7. Lunch Beat serverer alltid gjestene et dj-set og et take away-måltid.
8. Gratis vann serveres på alle Lunch Beat-arrangement.
9. Lunch Beat er en dopfri arena.
10. Lunch Beat kan arrangeres hvor som helt, av hvem som helst, så lenge det er et offentlig og nonprofit arrangement som følger dette manifestet.

For info og påmelding:
facebook.com/LunchBeatOslo