Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

På 80-tallet var Soft Cell et overflødighetshorn av utsøkte og fengende pop art-toner og vokalisten, Marc Almond, ble anti-helten en generasjon unge og søkende rennesteinshjerter trykket til brystet.
Debutplaten «Non Stop Erotic Cabaret» (1981) høstet fem Topp10 hits og Soft Cell feiret suksessen med å lage videosamlingen «Non Stop Exotic Video Show». Etter innspillingen av «Sex Dwarf» våknet Soft Cell brutalt opp til førstesideoppslag på alle aviser. News of the world brakte sjokknyheten om hitbandet som dopet unge jenter, pisket dverger og laget musikkvideo av det.

Siden dro Soft Cell til New York hvor de spilte inn miniplata «Non Stop Ecstatic Dancing», en plate som omtales som verdens første ecstasy-plate. Hvis du undrer over hva det innebærer, se videoen «Memorabillia» og du skjønner alt.