Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

André Oktay Dahl ble kåret til Årets mann på Høyres landsmøte. Leder for høyrekvinnene, Julie Margrethe Brodtkorb, sa under utdeling på Høyres landsmøte at André Oktay Dahl har gjort en ekstra innsats for likestillingen. 

– Det var veldig hyggelig å få tildelt prisen, sier Dahl til Blikk Nett.

Han fikk prisen for sin årelange innsats for å bekjempe vold i nære relasjoner.

– Men også for innsatsen min for homorettigheter, likestillingsspørsmål og lignende saker. Jeg føler det er en honnør til det arbeidet jeg har gjort, samtidig som jeg ser det som en dedikasjon til det partiet jeg er medlem av, som har latt meg få lov til å holde på med dette i de årene jeg har vært på Stortinget.

Engasjementet har blitt lagt merke til og Erna Solberg trakk det også frem i sin takketale til landsmøtet.
– Det viser at disse temaene er noe man bryr seg om i resten av partiet også, sier Dahl til Blikk Nett.

André Oktay Dahl kom inn på Stortinget 26-år gammel, men i september takker han for seg. Han har likevel tro på at arbeidet han har utført blir videreført.
– Jeg har store forventninger til Henrik Asheim som står på en femte plass i Akershus. Han er åpen homofil, og ikke minst så er han forloveren min så jeg forventer at han overtar rollen jeg har hatt på en lang rekke felter.

Dahl legger ikke politikken på hylla selv om han nå får seg jobb i PR-byrået Gambit H+K.
– Jeg kommer til å være politisk engasjert selv om jeg ikke lenger er politiker. Jeg sitter fortsatt i styret i Reform – ressurssenter for menn, så jeg har fortsatt muligheten til å bidra via den organisasjonen. Så får vi se hvilke klienter jeg får ansvar for i Gambit H+K, og de som eventuelt føler de ikke når frem med sine saker kan jo ta kontakt med meg der.