Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Kortfilmen «Love Is All You Need?» er en sterk film om mobbing. Filmen har det siste året blitt vist på en rekke filmfestivaler verden over. Nå er filmen også lagt ut i sin helhet på YouTube. Se den på Blikk Nett.

«Love Is All You Need?» finner sted i en verden hvor rollene til homofile og heterofile er stokket om – noe som gir seg utslag i hverdagen til skoleungdom, akkurat som i det virkelige livet.

«Homo» er i dag sett på som et av de mest brukte skjellsordene i skolegården og flere undersøkelser viser at lhbt-ungdom er spesielt utsatt for mobbing. Det er laget utallige kampanjer og aksjoner for å få bukt med mobbingen, som etter hvert har kostet så mange liv.

Regissør Kim Rocco Shields har med filmen «Love Is All You Need?» gjort en original vri. Shileds utfordrer normene og plasserer de som lever trygt og bekymringsløst inn i rollen som mobbeoffer.

Filmens hovedrolle blir mobbet fordi hun er heterofil, og på et tidspunkt utbryter hun:
«Dette er en verden hvor man blir definert etter hvem man elsker.»

Med filmen håper Shields å sette søkelys på lhbt-rettigheter.
«Hva slags verden er det hvis man ikke kan elske den man elsker? Filmen vil nok være en ubehagelig opplevelse for mange, men det er nettopp det jeg ønsker også,» sier Shields.

Se «Love Is All You Need?» her på Blikk Nett.