Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Lørdag 25. mai er det klart for SLMs årlige blot Valhall, fetisjklubbens offisielle ECMC-arrangement og Norges største fetisjfest for homser.

På Valhall er det de norrøne gudene som er i høysetet og derfor kaller arrangørene dette også for Mega GODs’ Party! Invitasjon er sendt til lærklubber og barer i hele Europa, så sjansen for at det dukker opp noen tøffe karer fra både Berlin, København og Stockholm er stor. I år som i fjor, spiller dj Deadswan heftig musikk tilpasset kåte homoører.

Kleskoden er full fetisj med noe i lær, skinn, militær, jeans/boots, gummi, jockstrap, sneakers/sportswear og lignende. Sjekk slm-oslo.no for info om kleskoder. Jo mer maskulint og tøft – jo bedre stemning blir det, ifølge arrangørene.

Mange tenker nok at terskelen er høy, men SLM Oslo legger forholdene til rette for at nysgjerrige også kan ta del i festlighetene. Har du en fetisj, ikke vær redd for å kle deg opp. Mangler du det riktige utstyret kan du likevel komme. Ta på deg en sexy truse og kast av deg klærne i garderoben. Det blir garantert hett og svett både i baren, på dansegulvet og i lekeavdelingen i kjelleren.

Valhall, SLM, Rådhusgt. 28, inngang Nedre Slottsgate, lørdag 25. mai, kl 22 – 03.30. Web- eller SMS-påmelding før kl 22.

Mer info:slmoslo.no