Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Søndag 9. juni blir det Regnbuemesse i Østre Fredrikstad kirke.

Ifølge arrangørene skal dette være gudstjenestefeiring i glede over mangfoldet blant mennesker, og skal løfte fram retten til å være den man er og retten til å elske den man vil. Gudstjenesten er åpen for alle.

– Familie, venner og andre er også hjertelig velkommen. Vi håper at gudstjenesten kan vise raushet, glede og kjærlighet mellom mennesker skapt i Guds bilde og med uendelig verdi, sier initiativtakere til gudstjenesten, Karen Marie Ulvestad-Grandahl, Anne Borgrevinch og Paal Schøyen.

Biskopen i Borg bispedømme, Atle Sommerfeldt, vil preke og prost Trond Tveit Selvik og Anne Borgrevinch er medliturg. Musikalsk innslag er ved Dagfinn Klausen, vokalgruppen Klang og Desireè Ulvestad-Grandahl. Etter gudstjeneste serveres det suppe på menighetssenteret.

Regnbuemesse, Østre Fredrikstad kirke, Kirkegaten 25, søndag 9. juni, kl 18.