Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Skeive dager har i år gitt Fredrik Havstein og Vichy Ericsson produsentansvar for Skeiv natt og Kvinnekvelden.

 

Vichy og Fredrik, som hver for seg driver So og G Club, tar det beste fra konseptene med til Skeive dager og Rockefeller, for å løfte Kvinnekvelden (fredag 28. juni) og Skeiv natt (lørdag 29. juni) til nye høyder.
– Vi tar Skeiv natt til europeisk nivå, og satser massivt på lyd og lys. Det gjør vi for å sette standarden skikkelig før EuroPride2014 i Oslo, sier Fredrik.
– Og på Kvinnekvelden har vi en verdenslansering å by på, sier Vichy.

Skeiv natt – Closing Party
For å forberede Skeiv natt på Rockefeller til EuroPride2014 heter i år konseptet også The Closing Party. Og med Fredrik som produsent og partyfikser for Skeiv natt, er det klart for G Club i enormt format.

På Rockefeller blir det house fra hovedscenen, hvor musikken og partystemningen løftes trinn for trinn utover kvelden.
– Vi legger mye tid og krefter i at lyd og lys skal fungere ultimalt. Det vil gjøre opplevelsen helt spesiell. Festen kommer til å ta helt av, det skal jeg love, sier Fredrik.

I tillegg blir eget slager-område, indie-bar i 4.etg og camp-pub i kjelleren for dem som liker Cher, Madonna, Liza, Gloria Gaynor og liknende. Det er også er lagt inn et eget loung-område, mellom Rockefeller og John Dee, hvor folk kan ta en liten pause og en matbit, om det er behov for det.
– Etter en lang dag med parade, paradeshow og moro i Pride park, kan folk få seg en matbit på Rockefeller, for så å danse videre hele natten, sier Fredrik.

Verdenspremiere på Kvinnekvelden
Produsenten for det som sannsynligvis er Nordens største fest for jenter og damer som liker andre jenter og damer, Vichy, lover at Kvinnekvelden i år blir noe utenom det vanlige.
– Vi har vi en verdenspremiere å by på. På Kvinnekvelden lanseres artisten AYA i sin helhet. Aya byr på et forrykende sceneshow, som garantert vil få hele Rockefeller til å ta av, sier Vichy.

Stikkord for Kvinnekvelden er i tillegg Miss Gay Norway, profesjonelle dansere, poledance, tre DJs (DJ Vera snurrer plater på John Dee hele kvelden) og akrobatikk.
– Om det er én fest du skal på i år, er Kvinnekvelden festen. Dette vil du bare ikke gå glipp av, sier Vichy.

Skeiv natt og Kvinnekvelden
På Rockefeller og John Dee – fire etasjer, to dansegulv, to scener, takterrasse og ti barer – dørene åpner klokken 22, henholdsvis fredag 28. og lørdag 29. juni.

Billetter kjøpes på billettservice.no og i Pride park. Husk at det er egen inngang for dem med forhåndskjøpte billetter.

Mer info: skeivedager.no