Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Blåmandag sier du? Nei, etter en flott helg på Pride house er det på tide å få med seg mer skeiv kultur. Hallongrottans venner besøker Oslo for å snakke om skeiv litteratur. Audun Lysbakken og SVs homonettverk inviterer til åpent møte og skeive kunstnere viser kunst på flere biblioteker. Vil du synge er karaokekvelden på London Pub stedet for deg.

Seminar i to deler: Poetry for our queer souls.
Møt Hallongrottans veneer som er på nor disk turn denne sommeren. Det blur poesy, oppressing og møte med forfattere som Eva-Stina Byggmästar, Kristín Omarsdottir og Maja Lee Langvad. Forfatterne Håkan Lindquist og Kristina Nya Glaffey snakker om lhbt-litteratur. Kl 16.30-18.
Deichmann på Majorstua

SVs Homonettverk
SV-leder Audun Lysbakken innleder til åpent årsmøte i SVs homonettverk.
SVs homonettverk har sammen med SV-ledelsen fått homofiles rett til vigsel i Kirken, fjerning av helsepersonells reservasjonsrett fra behandling av LHBT-personer og et klarere vern for transpersoner inn i SVs program for de neste fire årene. SVs innsats i regjering er til nå sterkt knyttet til innføring av felles ekteskapslov og diskrimineringsvern for LHBT-personer som nylig ble vedtatt.
Audun Lysbakken innleder til politisk diskusjon kl 18. Åpent for alle.
SVs partikontor Akersgata 35

Karaokefest på London Pub
Topp stemning og karaokefest med Stian og fler på London fra kl. 21.
C. J. Hambros plass 5 (inng, Rosenkrantzgate)

Skeiv kunst
Stein Rusnes stiller ut sine bilder på biblioteket på Deichmanske bibliotek Bjørnholt. Utstillingen blir stående fra til 26.juni.
Deichmanske bibliotek Bjørnholt

H.P. Meirik & Naser Zein Elarab stiller ut sine bilder på Deichmanske bibliotek på Majorstuen. Utstilling står til 31. juli.
Deichmanske bibliotek på Majorstuen

Tarald Stein & Gunhild Johansen stiller ut sine bilder på Deichmanske bibliotek på Røa. Utstilling står til 31. juli.
Deichmanske bibliotek på Røa

Mer info om hvert enkelt arrangement finnes her: skeivedager.no